FITUR

PRODUK

Filter kartrid

Kita fokus ing desain lan produksi peralatan skrining pertambangan, profesional ing las lan pemrosesan mekanik babagan suku cadang peralatan pertambangan. Kita nglumpukake pengalaman akeh ing proses penambangan bagian penambangan ing bidang peralatan cuci batubara lan persiapan.

We focus on mining screening equipment design and production ,professional in welding and mechanical processing regarding mining equipment spare parts . We accumulated abundant experience in mining parts fabricating process in the field of coal washing and preparation equipment.

ALAT MESIN METODE BISA Mitra

Karo Kowe SAKTI LANGSUNG.

Saka milih lan ngatur sisih tengen
mesin kanggo proyek sampeyan supaya ngewangi sampeyan tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

Kumpeni

Profil

Yantai Stamina Mining Equipment Co., Ltd didegaké ing taun 2009, dununge ing Yantai, Shandong, sawijining kutha plabuhan mbukak ing China.
Kita wis ngalami ahli las sing kenal standar las internasional (standar DIN, standar AS / standar JIS / standar ISO…), kanthi langkah deteksi cacat las profesional.

bubar

PAWARTA

  • Festival Musim Semi Tiongkok cedhak banget, Johan lan Jason mabur ing kene saka Australia

    Festival Musim Semi Tiongkok cedhak banget, Johan lan Jason mabur ing kene saka Australia. Saiki musim panas ing Australia, dheweke nganggo kaos lengan pendek ing jubah sing kandel. dheweke nggawa kita anget banget, iki proyek gedhe! Sajrone telung dina sing sibuk, dheweke tetep manggon ing kene, ...

  • 2020 minangka taun khusus, COVID-19 nyebar ing saindenging jagad wiwit wiwitan taun

    Ora disangka, taun 2020 minangka taun khusus, COVID-19 nyebar ing saindenging jagad wiwit wiwitan taun. Kabeh wong Tionghoa nganakake festival musim semi sing sepi sing luar biasa, ora mangan ing njaba, ora blanja, ora ana kanca utawa kanca sing dolan. Beda banget karo mbiyen! Thanks to Chin ...

  • Taun 2020 minangka taun sing subur kanggo Stamina, kepiye wae

    Kita ngrampungake proyek gedhe saka Australia kanthi tepat wektu, klien saiki nindakake tugas majelis. Dheweke ngluncurake proyek anyar sing padha karo kita tanpa mangu-mangu pirang-pirang dina kepungkur, malah ora mbahas babagan pitakon teknis karo kita, mung gambarake gambar kasebut. Iki uga drum, nanging setengah silinder, ...